SOM ELS CASTELLERS

DE MEDIONA

Des del 2017 fem pinya fem poble.

 
nomagradencastells.png

Si t’agraden els reptes, menjar paella i fer gresca, l’esport, viatjar i descobrir nous llocs, el treball en equip i trobar-te amb la gent del poble: T’agraden els castells i no ho sabies!

Als Castellers de Mediona ens agrada tot això i molt més! Hem creat una colla diversa, oberta i, plena d’oportunitats,on tothom hi té un lloc.Vine a conèixe'ns i descobreix que, en realitat, t'agraden els castells!

Ens trobaràs al Poliesportiu
Sant Joan de Mediona 

Dimarts: 

18 a 20h (assaig tècnic) 

Divendres:
18h (canalla)
19h a 21h (general)

 

LA COLLA

El 2017 un grup de persones vam començar a fer alguns tallers de castells al poble de Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), per interès d'algunes persones i famílies. Ens vam anar animant i va sortir la proposta de sortir per la festa major de Sant Joan i fer una actuació.

 

La resposta va ser molt positiva i vam decidir constituir-nos com a associació i entrar a la Coordinadora de Colles Castelleres, i escollir el color texà per la camisa. I així vam posar els fonaments del que és avui els Castellers de Mediona, una colla que la temporada 2018-2019 es va convertir en colla de 7 i que va completar tota la gamma de 6, des de la td6 al 9d6.

 

La colla la formen actualment 120 persones de totes les edats, condicions i procedències. Els nostres assajos són al Pavelló Antoni Ramallets de Sant Joan de Mediona:
- dimarts de 18 a 20h (assaig de torres i pilans)

- divendres de 18 a 21h (assaig general)

 

PROPERES ACTUACIONS

CONTACTA'NS

T. 649 410 543

Poliesportiu Antoni Ramallets

Gràcies pel teu missatge!