top of page

SOM ELS CASTELLERS

DE MEDIONA

Des del 2017 fem pinya fem poble.

CAMPANYA 2020
nomagradencastells.png

Si t’agraden els reptes, menjar paella i fer gresca, l’esport, viatjar i descobrir nous llocs, el treball en equip i trobar-te amb la gent del poble: T’agraden els castells i no ho sabies!

Als Castellers de Mediona ens agrada tot això i molt més! Hem creat una colla diversa, oberta i, plena d’oportunitats,on tothom hi té un lloc.Vine a conèixe'ns i descobreix que, en realitat, t'agraden els castells!

Ens trobaràs al Poliesportiu
Sant Joan de Mediona 

Dimarts: 
18 a 19.30h (assaig tècnic) 

Divendres:
18.30 h (canalla)
19.30 h a 21.30 h (general)

LA COLLA

LA COLLA

El 2017 un grup de persones vam començar a fer alguns tallers de castells al poble de Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), per interès d'algunes persones i famílies. Ens vam anar animant i va sortir la proposta de sortir per la festa major de Sant Joan i fer una actuació.

 

La resposta va ser molt positiva i vam decidir constituir-nos com a associació i entrar a la Coordinadora de Colles Castelleres, i escollir el color texà per la camisa. I així vam posar els fonaments del que és avui els Castellers de Mediona, una colla amb 6 anys d'història que la temporada 2018-2019 es va convertir en colla de 7 i que continua cercant els propis límits.

 

La colla la formen actualment 120 persones de totes les edats, condicions i procedències. Els nostres assajos són al Pavelló Antoni Ramallets de Sant Joan de Mediona:
- dimarts de 18.00 a 19.30h (assaig de canalla, torres i pilans)

- divendres de 18.30 a 21.30h (assaig general)

PROPERES ACTUACIONS

ACTUACIONS

CONTACTA'NS

T. 649 410 543

Poliesportiu Antoni Ramallets

Gràcies pel teu missatge!

CONTACTE
bottom of page