SOM ELS CASTELLERS

DE MEDIONA

Des del 2017 fem pinya fem poble.

casal_web.png

CASAL D'ESTIU DE LA COLLA

CASTELLERS DE MEDIONA

Juliol i Agost, de 10 a 13h, de dilluns a divendres

De 3 a 16 anys

Enguany us volem oferir la possibilitat de gaudir d’un estiu diferent amb nosaltres. Per aquest motiu organitzem un casal d’estiu per retrobar-nos i poder-nos conèixer més a fons. A més, ho obrim a les famílies del poble que els hi vingui de gust participar de la nostra proposta. 

Qui es pot inscriure? 

Qualsevol infant d’entre 3 i 16 anys que sigui soci dels Castellers de Mediona. Si et ve de gust participar i encara no ets soci, et donem les facilitats perquè ho puguis ser i així poder participar al casal i gaudir dels avantatges que suposen ser soci de la colla.

LA COLLA

El 2017 un grup de persones vam començar a fer alguns tallers de castells al poble de Sant Joan de Mediona (Alt Penedès), per interès d'algunes persones i famílies. Ens vam anar animant i va sortir la proposta de sortir per la festa major de Sant Joan i fer una actuació.

 

La resposta va ser molt positiva i vam decidir constituir-nos com a associació i entrar a la Coordinadora de Colles Castelleres, i escollir el color texà per la camisa. I així vam posar els fonaments del que és avui els Castellers de Mediona, una colla que la temporada 2018-2019 es va convertir en colla de 7 i que va completar tota la gamma de 6, des de la td6 al 9d6.

 

La colla la formen actualment 120 persones de totes les edats, condicions i procedències. Els nostres assajos són al Pavelló Antoni Ramallets de Sant Joan de Mediona:
- dimarts de 18 a 20h (assaig de torres i pilans)

- divendres de 18 a 21h (assaig general)

 

CONTACTA'NS

T. 649 410 543

Poliesportiu Antoni Ramallets

 

Sant Joan de Mediona

Poliesportiu Antoni Ramallets

T. 649  410  543

som@castellersdemediona.cat

©2020 Castellers de Mediona tots els drets reservats

Seguieix-nos! 

  • Instagram
  • Twitter - círculo blanco
  • Facebook
ajuntament.png
periodismo_Mesa de trabajo 1.png
bildi_Mesa de trabajo 1.png